Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (3.41 secunde)
Iesit iarasi pe micile ecrane, Traian Basescu a aruncat o noua bomba politica, respectiv posibilitatea revenirii lui Theodor Stolojan in prim-planul Aliantei "D.A.” pe post de "excelent port-drapel” electoral in cazul declansarii alegerilor anticipate.
• Era post-Basescu, post-Boc - era post-Basescu a sosit in mod categoric, dar partidul trebuie sa duca viata lui; - Boc poate ramane seful partidului, dar PDL trebuie sa se gandeasca foarte bine ce vrea.
fostul loctiitor Ion Bucur si Marin Buzescu, seful de post al Politiei Basarabi.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul Végh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Premiul de excelenta post morem pentru sprijinul adus comunitatii romanesti in ultimii ani - Claudiu Matase, fost Consul onorific al Romaniei la Miami 10.
Este un post pentru bucuresteni, pe 103,4 FM : ... Noul post Radio SEVEN s-a lansat pe 11 decembrie 2015. ... Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Lee Speigel, de la trustul de presa The Huffington Post, anunta ca mumia, poreclita de media "Ata Boy" (prescurtare de la numele desertului Atacama) ar putea avea un var pamantean, asa-numitul "Atta Boy". ... Asa cum declara Edward Meyer catre The Huffing Post, "nici macar n-as considerat-o coincidenta.
La targul de la MTR cei de la Cozonac Domnesc au venit recent la targul de la MTR cu produse de post, precum: prajituri cu mere, dovleac, nuca, marmelada, cozonac de post, dar si cu salam de biscuiti, prajitura cu branza, gogosi.
- Sindrom post-menopauza - se tine o cura cu o durata de trei luni cu Branca-ursului, timp in care se administreaza cate 2-4 lingurite de tinctura zilnic. ... tulburarile de metabolism al calciului, depresia post-climax, tulburarile cardiace post-climax.
scoaterea posturilor la concurs astfel incat la terminarea rezidentiatului medicii sa fie ajutati sa se angajeze la spitale cu deficit de personal si sa fie descurajata ramanerea lor in marile centre universitare fara post (asa cum se intampla in prezent);
Acuzele fostilor membri ai CPEx al CC al PCR aduse guvernarii post-decembriste, in legatura cu situatia lor politica si juridica de dupa 22 decembrie 1989, sunt nedrepte, in conditiile in care contributia lor la infranarea pornirilor autoritare ale lui Nicolae Ceausescu a fost minima, fara a mai vorbi despre stoparea sangeroasei represiuni din decembrie 1989.
Augustin Ioan) A fost aceasta cea mai ampla manifestare post-moderna din Europa? ... utilizarea standardizarii, ca elogiu al fatadei urbane- sunt, neindoielnic, analoage celor aclamate de arhitectura post-moderna. ... In primul rand, merita mentionate aici deoarece sunt cu precadere post-moderne.
ßeful Grupului de rugaciune, deputatul PSD Petru Andea, a declarat ca micul-dejun de la Restaurantul Brancovenesc al Parlamentului a fost unul "ecumenic", pe motiv ca, pe langa ortodocsi si catolici, au fost invitati si oameni apartinand riturilor mozaice sau musulmane, motiv pentru care mancarea a fost atat de post, cat si de dulce.
Oprescu a declarat la un post de televiziune ca va candida la functia de presedinte al PSD pentru ca s-a saturat "sa umble cu cercul pe margine".
Potrivit acelorasi surse, Motreanu a parut sa fie o solutie in cadrul intalnirii invocate, insa acesta a spus ca nu ar fi interesat de post.
Desi in Vinerea Mare se tine post, iar pestele nu este o mancare de post, sunt convins ca Vanghelie va tine post incepand cu 1 iunie", a sustinut Bodu.
Consilierul local social-democrat Florin Paslaru candideaza pentru un post de deputat in Colegiul 6, urmat de colega sa de partid, Lucretia Rosca, cea care se lupta pentru un post in Parlament in cadrul Colegiului 7.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Daca Vicentius Petrescu, fost director in cadrul Administratiei Portuare, iar in prezent consilier la sucursala servicii portuare, va fi recompensat de PD-L cu un alt post de director - dar la ACN, nu acelasi lucru se poate spune si despre Diane Vancea.
google-analytics.com